11 d’abril del 2011

Trofeu Ibèric Barroso - Salto


Lliga española a Portugal, més concretament a Salto (2h al sud d’Ourense). Arribem a l’hotel divendres a les 3:30 de la matinada i aquí em diuen que no tinc habitació reservada. Molt bona broma a aquelles hores! Finalment es resol el malentès i puc descansar fins a la pròxima broma, la mitja del dia següent.

Dissabte al matí, la Mitja. No tenia previst que fos una competició espectacular però haig de reconeixer que m’esperava molt més de la cartografia. Tàlvegs inexistents, roques enormes que no apareixen al mapa, camins marcats com a importants que ni es veien… etc, etc! …i per arrodonir-ho, la f4 desplaçada. Els traçats tampoc em semblen massa interessants. Això sí, el terreny en sí és molt maco.
A part de tot això, fallo en alguna fita sense massa dificultat i tampoc em noto gens fort físicament, patint més del compte.

Sincerament, acabo força emprenyat alhora que decebut d’aquesta carrera tant per l'organització com per mi mateix.

A la Llarga de diumenge m’espero més de lo mateix però reconec sorprendre’m positivament. Aquest cop correm també en un mapa proper al municipi de Salto. M’assabento, abans de començar, que en la major part del mapa el cartògraf no és el mateix al del dia anterior, la qual cosa que m’anima i em motiva força.

Aquest cop, exceptuant alguna zona conflictiva (f13), entenc el mapa i, tot i notar-me altre cop molt cansat, gaudeixo molt de la cursa. Faig petits errors però cap d’important.

Gràcies a la cursa del diumenge puc marxar cap a casa amb bon regust de boca i sense la sensació d'haver fet tantíssims quilòmetres en va.
.

2 comentaris:

After-O ha dit...

Hola Benet:
Este verano hemos pensado ir a los 5 días de Bohemia y he visto que en el 2009 tu estuviste allí. ¿Qué tal fue? ¿Merece la pena? ¿Qué tal los alojamientos? En fin, te agradeceria tus comentarios e impresiones.
Si prefieres contestarme en privado: joseebarcia@gmail.com
Mil gracias.

José Enrique.

Benet ha dit...

Hola José Enrique

...te envio email.

Benet