7 de setembre del 2010

Entreno a Urbasa

.
El diumenge, despres de Capolat, començavem el viatge cap a Euskal Herria. Aqui, a mes a mes de visitar a la familia, la idea es entrenar tot el possible aprofitant alguns dels millor terrenys de la zona. Porto 5 entrenos preparats dels quals sols puc publicar el de Urbasa. Aixi que aqui va!
.
Es el segon cop que corro en aquest terreny i no em canso de fer-ho. Es tracta d'un terreny carstic ple de dolines i lapiasos coberts de precioses fagedes. L'unic inconvenient que hi veig es que hi ha certes zones on no n'acabo d'entrendre la cartografia.
.
Em faig un recorregut de poc mes de 8km pensant que el mapa esta a 1:10000 pero mes tard m'adono que corria a 1:15000 aixi que acaben sent uns 12'5km. Content per haver fet mes distancia del previst, pero ja em val no adonar-me'n fins acabar l'entreno. Fallo algo a les f9 i f10 i faig tres errors greus a les f12, f16(que penso haver trobat i pel gps veig que no) i a la f26.
.

2 comentaris:

Pilar ha dit...

Veig que el personal encara està de vacances...ho dic perquè no apareixen comentaris. Quan comencen les curses? A veure si en puc fer alguna aquest any.

Benet ha dit...

Be, aquest diumenge n'hi havia una a Vallfogona i a principis d'octubre tenim els 2 dies d'Osona!!
De vacances? No se, jo si que hi n'estic!! :-D