27 de juny del 2010

2 Dies dels Pirineus 2010

.
Com ens tenen acostumats, el XinoXano ens han fet disfrutar de 2 dies de bones curses en el Trofeu dels 2 Dies dels Pirineus.
Aquest any l'esdeveniment s'ha cel.lebrat a St. Jaume de Frontanyà, un petit poblet del berguedà.
.
El terreny és realment interessant. Presenta molt de detall de relleu, força desnivell i vegetació de diferents penetrabilitats. El mapa és de molt bona qualitat! ...i, el més sorprenent de tot, segons m'explica l'organització, és que un dels cartògrafs treballa exclusivament amb una ortofoto i l'altre només amb les corbes mestres de l'ICC! Realment impresionant!
.
El dissabte correm la Mitja. Veient la poca visibilat del terreny, començo assegurant les primeres fites per entrar en mapa. Tot i així, tant a la f3 com a la f4 perdo algo de temps passant realment a prop del control. El pitjor error... a la f8 on hi deixo 4min. Els traçats són interessants i divertits però resulten una mica llargs.
.
Diumenge a la Llarga, ens espera una cursa dura, tant per la distància, com pel desnivell i la calor. Tot i així, traçats, terreny i mapa em fan oblidar el cansament i disfruto d'allo més!
Fallo l'atac a la f16 i f17, i no trio la millor elecció d'itinerari a les f7, f19 i f22. A part d'això, acabo satisfet de la cursa i... del cap de setmana en general!!
.

3 comentaris:

No-City ha dit...

Carai, quina "rapidesa" ! Ahir tot i barallar-me amb l'scaner una bona estona, vaig decidir esperar a que algú ho fés per mi.

Et sabria greu pasar-me copia de l'imatge del mapa per el el Quick ??? Vull veure les destroçes que vaig fer.

Joan

Benet ha dit...

Bones Joan, doncs un cop descarregats els recorreguts, els mapes verges els borro! Si no aconsegueixes escanejar-los, diga-m'ho i ja els escanejare de nou per tu.

Salut

No-City ha dit...

No pateixis ! Suposo que en Pou el farà i ja l'hi demanaré a ell.

Referent a l'ortofoto que va fer servir el cartógraf... em va semblar entendre a en Lluís que era en blanc i negre !!!???
Bé, tot i aixó, ho trobo sorprenent.

Gracies igualment !

Salut.