31 de març del 2009

Bizkaia Saria - Orduña

.
Divendres corro a Urbasa, un dels millors terrenys on he corregut de tota la península. Fa bona temperatura i només se senten els ocells i les fulles de faig, esteses com una estora, que jo trepitjo al passar. El terreny és plagat de depressions i el sòl plè de roques. Tot i quedar encantat amb aquest terreny, hi alguna zona del mapa que està molt generalitzada i em costa interpretar (f5, f6, f8, f9).
.
.
.
Al dia següent correm la Llarga a Orduña. Aquí ens espera un terreny similar al dia anterior però no tant net. A estones s'ha de negociar amb la vegetació. Hi trobem fagedes i també gran abundancia d'arç blanc que ens deixa a tots plens d'esgarrinxades. Però això ni molt menys desmereix el terreny.
.
La cursa en sí em va prou bé, tot i una gran errada a la f5. I és que en les quatre anteriors agafo massa confiança i l'ataco des del camí sense saber exactament on el deixo.
A partir de la f17 hi ha un canvi sobtat en quan al tipus d'orografia. Un afegit a la dificultat de la cursa.
.
.
.
El diumenge a la Mitja em toca sortir molt d'hora. Fa fred, tot està mullat, la boira no s'alça i al terra encara queda neu de la nit anterior. Tot això li dona un "morbo" especial a la cursa. Surto molt motivat tot i que noto el cansament del dia anterior. Tècnicament faig pocs errors fins quasi ja al final a la f19, ....desconcentració? cansament? m'he relaxat?
.
.
.
Com que torno a casa dilluns a la tarda, pel matí aprofito per fer un últim entrenament. El Club COBI ha proporcionat la possibilitat de poder realitzar entrenaments lliures tant a Urkiola, com a Oleta o Barazar.
Aquesta es una zona molt diferent a la dels dos dies anteriors, Urkiola. Aquí el desnivells son molt més pronunciats. Una zona molt interessant per fer exercicis de corba de nivell per vesant

.
En conjunt, una de les millors lligues espanyoles on he corregut. Tant per l'organització com pels terrenys escollits.




3 comentaris:

Betlem ha dit...

Benitus!! si casi no et vam veure!!!(seria de lo perdut que estaves, no??
Jo tb ho vaig passar molt be per alla. El terreny em va agradar molt! Apali! que vaig molt be a la nocturna i a villena!

Benet ha dit...

Hola Betlemita!!! M'alegra veure't per aki!!
Si, no se'm va veure gaire el pèl, i és que estava a uns 70km a casa d'uns familiars i clar, havia d'estar amb ells!!
La veritat és que va estar molt bé!! Jo ja firmava que a Villena fos igual!

A la Nocturna no hi aniré. La veritat és que no em motiva gens ni el terreny, ni el mapa, ni el desnivell desproporcionat, ni la sortida en massa!! Axí que segurament faci un entreno en alguna altra zona!!

Betlem ha dit...

Benitutu!! molt be! jo tampoc anire a la noc!
estic a caseta reposant!! i mes aborrida que una ostra!
Apali! ja ens veurem! jo crec que lo següent que fare sera una btt-o a zgz. Aixo si encara tinc sang a les venes!! que m'arrossego!!!