23 de març de 2009

Martin Kronlund - El Pardo

.
El dia abans d'una cursa em va bé entrenar. I on millor per fer-ho que en el Model Event? Però aquest cop al Martin Kronlund no n'hi havia la possibilitat, així que vaig decidir aprofitar el viatge a Madrid i anar a Peguerinos a fer un entrenillo!
.
Vaig fer tot el trajecte però quan vaig arribar a la zona ja se m'havia fet massa tard. Mai he corregut en aquest mapa així que podia tornar el dissabte despres de la Llarga, ...si em quedaven forces, clar!
.
El dissabte, la Llarga. És un terreny on la vegetació complica molt la progressió i la pèrdua de temps en l'atac a la fita és fàcil. Molts corredors acaben abandonant, d'altres acabem plens d'esgarrinxades. El fet de començar molt tard, amb tota la calor, complica més la cursa però tot i aixi disfruto la cursa. Hi han trams llargs que em semblen molt interessants.
.
.
A la tarda marxo cap a Peguerinos. La veritat és que estic molt cansat però tothom me n'ha parlat tant bé que faig l'esforç. Efectivament es val la reputació.
.
En el mapa és curiós els dos criteris diferents de cartografia. Això és degut a que la part nord esta feta per un Suec i la sud per un Bulgar. Per posar un exemple, tota la zona de les f1, f2, f3, f20 i f21 es una zona d'aflorament rocós similar als del sud del mapa i fixeu-vos la diferencia a l'hora de dibuixar-ho.
.
.El diumenge la Mitja. Tot i ser en una zona colindant a la del dissabte, no té res a veure. Vegetació neta, lliure de sotabosc i relleu més suau. Tot això permet una velocitat alta de carrera.
La cursa i l'entreno del dia anterior passen factura i tot i satisfet pels resultats voldria haver pogut apretar més físicament.