2 d’octubre del 2008

Guadix

Els dies 27 i 28 de Setembre hi havia lliga espanyola a Guadix. Sempre que m'he orientat per aquestes terres he trobat terrenys de lo més tècnics i interessants i al mateix temps mapes de bona qualitat. Aquest cop no ha sigut diferent.

El divendres vam pujar fins al Pozuelo i vam improvitzar un Model Event. De fet els terrenys no tenien res a veure però algo és algo. Al arribar allí, mira per on, ens trobem un grup que han organitzat un entreno i que ens conviden a fer-lo amb ells! Collonut!!

El dissabte comencem amb la mitja i a la tarda, despres de més de 3h de quarentena, l'sprint. La mitja va ser el mapa que més vaig disfrutar de tots. Plè de laberints de tallats i formes del relleu que obliguen a baixar el ritme i també algun tram on els desnivells obligaven a apretar fort amunt. En aquest mapa la rapidesa de lectura i interpretació fan guanyar segon rera segon als més tècnics.
.
.
.
L'Sprint... bé, tot i ser molt tècnic per la presencia de les cases-cova, sobre les quals es troben algunes fites, aquesta no és la modalitat que més disfruto...!


El diumenge a la llarga ens havien previngut que seria molt llarga i dura i la veritat és que va just al contrari. Els van quedar els traçats una mica curts (en Roger 59min). Tècnicament no tenia la dificultat del dia anterior però no deixava de ser un mapa divertit. Esperant estar unes 2h corrent arribo al final sense haver-ho donat tot..... culpa meva per no haver anticipat la cursa en el seu global... ;-)