26 d’abril del 2017

CEO 2017 - Canencia

Aquest any el CEO s'ha disputat a Canencia (Madrid). Com altres anys el format ha sigut molt comprimit. Tot i així, sembla ser que a partir de l'any que ve els CEO es repartiran en dos caps de setmana. En gran part, això s'agraeix, doncs córrer 5 carreres en tant sols 3 dies és excessiu.

Comencem amb una mitja espectacular. Moltes roques en un entorn preciós per després seguir amb una gran, gran vessant pràcticament tota de baixada. Tot i algun error, faig una bona cursa sense errors significatius.

A la tarda, sense pietat, ens esperen els relleus en un mapa que no ofereix massa possibilitats tècniques. Així doncs, es comberteix en una cursa molt i molt física. El traçat tampoc complica massa la cursa.

El dissabte al matí fem un sprint força divertit per dins del municipi de Miraflores de la Sierra. Combina una primera zona rústica per després entrar al poble. Divertit traçat entre carrerons.

A la tarda es corren els relleus mixtes. Jo no els corro però sí que els puc gaudir com a espectador des de dins de la plaça de toros del mateix poble. Resulta molt emocionant la disputa entre els priners equips seniors de catalunya i la comunitat valenciana.

Diumenge, per finalitzar la sèrie de competicions, correm una llarga amb tot el que ha de tenir aquesta modalitat. Llargs trams, duresa física i pocs controls. L'escala 1:15000 no es cap empediment, ja que els controls són col·locats en zones que l'escala permet bé ka seva lectura.
Faig algun error però gaudeixo molt de la cursa.