12 de maig del 2016

Campionat de França de Clubs - Sault


Aquest cap de setmana passat un grup de catalans ens hem desplaçat a Sault, a prop d'Avinyó per disputar el Campionat de França de Clubs.

Dissabte a la tarda es corria el Camp. de França de Mitja. El terreny era molt pla, amb una gran xarxa de camins i amb una vegetació molt densa.
Els traçats no em van semblar massa interessants però el terreny era ideal per a practicar els rumbs entre zones de poca visibilitat i difícil progrés.
Faig molts errors i ben aviat em desmotivo. Tampoc vull desgastar-me més del compte, doncs al dia següent tenim la cursa per la que som aquí.


Diumenge ens llevem a les 5h del matí, ja que a les 7h comença l'inici del Camp. de França de Clubs i a més a més estem a 1 hora de camí.

En aquest campionat els cubs presenten els seus equips composats de corredors de diferents edat i sexe i en funció de la classificació del club de l'any passat estan a una "divisió" o altre.
El meu club francès, el NORD, es trobava a divisió "National-2" (ha ha 4 nivells, des de National-1 a National-4).

El terreny és força similar al del dia anterior.

Entre l'esforç de tots els 8 corredors que anem sortint per relleus aconseguim pujar a National-1 per l'any que ve. Entre els catalans del meu equip hi havia en Lluís Bedós i en Tommi Tölkkö.

Una gran experiència, més que pels mapes i terrenys en sí, per l'ambient general i el gran esperit d'equip del NORD.