16 de març del 2016

Bizkaia Saria 2016 - Abezia

Fantàstic cap de setmana a Euskadi!!

Les competicions són al mapa de Abezia, sierra de Gibijo. En la major part es tracta de mapa nou, contigu al mapa d'Orduña on ja he corregut diverses vegades.
En aquesta ocasió, al igual que la primera vegada que es va córrer a la zona (l'any 2009), el terreny està nevat. L'entorn és preciós i més cobert de neu.

Dissabte correm una mitja molt física a on pràcticament no faig errors. Vinc una mica cansat dels entrenaments de divendres nit i del mateix dissabte al matí però aguanto bé.

Diumenge a la llarga estrenem una zona molt diferent a la que coneixíem. Es tracta d'una fageda en vessant amb força pendent.
La cursa comença i acaba per aquesta zona i entremig ens movem per la part kàrstica plena de dolines i canvis de vegetació. Així que, resulta molt interessant.
Faig bona cursa a excepció del llarg tram f7-f8. Inicialment interpreto que vaig al f11, un cop veig que no corregeixo però llavors fallo l'atac al control. En total perdo uns 4min només en aquest control. A la f13 em cau 1min més.

A part de la cursa a Castelladral, no havia corregut des de feia 6 mesos, així que acabo molt content d'aguantar bé les curses més els entrenaments. I especialment feliç de no ressentir-me en excés de les molèsties al peu.