2 de juliol del 2010

Europeus Policies i Bombers - Andorra

.
Aquest 2 de Juliol a La Rabassa, St. Julià de Lòria (Andorra) es cel.lebraven els Campionats Europeus de Policies i Bombers i entre moltes altres hi havia la prova d'orientació.
.
Fa questió d'un mes m'hi inscric pensant: si els Campionats d'Espanya de Bombers a Totana van ser inmillorables, imagina't com seran uns europeus!! ...i a més a més al Pirineu Andorra!
Bé, a més a més dels 70€ d'inscripció (i ens queixem dels 10€ de copa catalana!) em trobo amb una cursa amb mapa extret directament del cartogràfic, equidistància 10m i escala 1:13000! Per si no fos poc, una fita mal cal.locada (f12), que per sort em trobo de camí al seu lloc! Ah!...i sortida en massa, circuit score i tarja tradicional!
.
En fi, em sap greu no poder fer una bona crítica de la cursa com a mi m'hagues agradat, pero els fets han sigut aquests! Per contraposició haig de dir que el noi que ho organitzava hi ha ficat l'ànima i molta il.lusió i que l'escenari de la cursa era inmillorable.
.
Ens oferien dos circuits, un curt de 7km i un de llarg de 17km. Vist el panorama, trio el curt (començo per la f6).
Disfruto corrent entre prats i boscos pirinencs. Tot i desviar-me de camí a la f5 i perdre-hi algo més de 1min, aconsegueixo acabar en 1era posició d'entre els poquets que participem.
.

2 comentaris:

lluís ferrer ha dit...

quina putadaaa!!
com a mínim el lloc era xulo, i ja he vist que la Silvia estava ben cómode...

Però... tu (o ella) aguantareu abans de la cursa de Begur??

salut!!!

Benet ha dit...

Sí, sí! Aquest era el panorama!! i a més a més amb la Silvia a punt a punt de...!! uffff!!
Si aguantaré jo? el què?? Ella segur que aguanta!! és molt soferta!! jejej!