5 de juliol del 2010

Copa Catalana a Pals

Aquest diumenge, cursa de Copa Catalana a Pals. El mapa s'ha utilitzat en un parell d'ocasions abans (lliga espanyola i campionats de Catalunya) però, tot i així, el terreny val la pena repetir.
.
Tot i estar inscrit, dubto fins a l'últim moment de si assitir o no a la cursa. L'inminent naixement de la Uxia (-4 dies), les altes temperatures previstes, les poques hores de son per sortir de guardia, una contractura del piramidal que arrastro fa un mes i el no voler perdre el bon regust de boca post St Jaume de Frontanya, em frenen!
Però, per mi, aquest estiu no serà un estiu orientador així que haig d'aprofitar les poques ocasions que es presenten i aquesta n'és una!
.
Surto motivat! ...potser massa i tot! La calor és forta pero la xafogor encara més. Nomes girar el mapa recordo que correm a escala 1:15000. Així doncs, compte amb les distàncies i toca afinar la vista! Aquesta és una zona de dunes així que el sòl és arenos i avançar es fa farragos, sobretot en els camins.
Faig alguns errors: a la f3 (1min) on soc molt a prop però no la veig, a la f6 (3min) on ataco malament el control i... algun de més petit com a la f4(30sg) i a la f17(40sg). Bastant satisfet pel que fa a la resta de la cursa. Físicament em noto be i apreto tot el que puc.
.

1 comentari:

Pilar ha dit...

Estic esperant algun comentari sobre la cursa del dia 11-7-10.
Totes les fites estaven al seu lloc? Crec que vas quedar tercer, no? Em sembla que et van guanyar dues senyores...