1 de març del 2010

Parc del Mediterrani i Copons

.
Mentre alguns orientadors catalans corrien per Andalusia, vaig decidir aprofitar les populars que es feien aquí a casa per tal de córrer a ritme de cursa durant dos dies seguits i poder veure com em trobava a nivell físic.
.
El dissabte corríem al Parc del Mediterrani, a Castelldefels, on tot i tractar-se d'uns 8km el format era més semblant al d'un Sprint que a una altra cosa.
Es tractava d'un recorregut lineal, un recorregut de memòria i finalment una altre recorregut lineal.
El pitjor error el cometo a la f2 del 1er sprint on revolucionat no anticipo l’itinerari i me la foto, deixant-hi més de 1min.
La zona es divertida i la cartografia correcta. Personalment però, crec que els traçats repeteixen alguna zona mentre se’n deixen alguna per utilitzar. Possiblement també es podrien haver evitat alguns cul de sac, sobretot en la part de memoria.
Be, tot i aixi, disfruto de la carrera que sobretot m’ajuda a desfogar-me de la nit més dura a la feina des de que soc a bombers!
.
Al matí següent ens desplacem a Copons, a prop d’Igualada. Aquest cop la Silvia i l’Uxia també hi correran.
Començo la cursa desconfiant de la cartografia però, a part d’aguns petits detalls, confesso acabar positivament sorprès!! Tot i carregat muscularment del dia anterior, puc mantenir un ritme alt de principi a fi.
.
Disfruto particularment dels petits carrerons del poble i de la zona SW d’arbres dispersos i alts marges.
.
Llegint la mala crítica de les curses a Màlaga, encara m'alegro més d'haver pogut disfrutar del bon ambient d'aquestes dues populars així com agraeixo el gran esforç dels organitzadors.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La Uxia mucho no ha corrido que digamos...

Silvia Novoa

Benet ha dit...

Ah... no se sabe que hacia alli dentro!!! ;-)