15 de març del 2010

Le Caylar i Llers

.
Aquest ha estat un cap de setmana de molta orientació! Començavem el divendres desplaçant-nos a Le Caylar (França) on hi han uns terrenys únics per a millorar tècnicament i on faríem un total de 4 entrenos (3 diurns i 1 de nocturn).
.
Quan arribes a Le Caylar, la sensació és de que et trobes en un racó de món. Faig aquest comentari perque us feu la idea de la sorpresa que vam tenir quan fent el 1er entreno del divendres, ens n'adonavem de que no estavem sols corrent per la zona. Ni més ni menys, coincidim amb la selecció noruega. Coincidim amb campions i medallistes en campionats del mon com Marianne Andersen, Anne Margrethe HauskenOlav Lundanes, Holger Hott i també amb Øystein Kvaal Østerbø, qui ens proposa fer un entrenament conjunt i que finalment no farem.
.
Per la nit, entrenarem en el mapa de La Couvertoirade. Aquest és un mapa on he corregut força cops abans pero al fer-ho de nit pràcticament sembla que sigui la primera vegada. La nit és freda ( 0ºC ) però aviat entrem en calor. Faig alguns errors pero me n'ensurto prou  bé en les tirades llargues que són les que a priori em fan més por.
.
El dissabte seguim amb els entrenos. Seguim per la zona, però en dos altres mapes també realment tècnics. Un entreno pel matí, un altre per la tarda i cap a Figueres on em trobaré amb la Silvia i on passarem la nit de cara al diumenge que es corre la Copa Catalana a Llers.
.
Bé, ha arribat el dia de la cursa en el mapa que tantes hores m'ha costat. Em fa molta il.lusió veure-hi la gent corre.
Ja que sóc allí, aprofito i corro el circuit d'HE. Físicament estic bastant/molt cansat dels dos dies anteriors pero apreto tot el que puc ...i es que els CEO ja estan aqui i vull arribar-hi amb el màxim de forma possible!!
En quan al mapa, la crítica és prou bona i en surto satisfet. La única critica negativa va dirigida a la gran quantitat de zones de vegetacio densa que esgarrinxen als corredors.
.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona Nocturna!!

MrM

Anònim ha dit...

Veient el mapa antic i l'actualitzat de Llers, només puc dir "molt i molt bona feina". Llàstima que no acabés... :(

Lleí

Benet ha dit...

Eiiii bones Lleí!!! Moltes, moltes gràcies!!! Espero que si no vas acabar diumenge no fos per lesió ni algo per l'estil!!!!