8 de març del 2010

Costa Calida 2010 - Cehegin

.
Per fi arriba el Costa Calida! Despres de perdre'm Sta. Pola(Alacant) i Ronda (Malaga) finalment puc correr la meva primera lliga espanyola del 2010.
.
Aquest any el costa Calida es corre a Cehegin amb terreny i mapa nous. L'organitzacio ens promet un dels millors terrenys de Murcia i efectivament, no ens decepcionen i podem gaudir d'una zona de molt de detall de relleu amb multitut d'aixaragalls, torrenteres, micro-relleu... etc.
Tot i les prediccions de pluja per tota la peninsula, la climatologia ens fa costat i practicament no cau ni una gota durant totes les hores de cursa.
.
El divendres corro el Model Event. Tot i que aquest es troba a uns quants quilometres de la zona de competicio ja començo a intuir la dificultat i el repte tecnic que ens espera l'andema.
.
La Llarga son 13km i a 1:15.000 aixi que em plantejo mantenir un ritme de cursa tranquil i evitar errors. Be, una cosa es el que es preten i l'altra el que s'aconsegueix, doncs tot funciona be fins al canvi de mapa a la f11 on s'ennuvola la meva concetracio i començo a fer errors insalvables i imperdonables.
.
Observant els recorreguts del gps no puc evitar sentir vergonya i tot. Després de fallar estrepitosament la f12, fallo la f13, la f14, la f18, la f19 i finalment la f22. Amb tot el recital d'errades, passo 2h 15m al bosc el que a més més implica un desgast important. Això sí, tot i la terrible cursa puc disfrutar d'un terreny i mapa increibles!
No puc negar que la decepcio que sento es important. Afortunadament em queda el diumenge per arreglar l'esgavell i recuperar la confiança i motivacio.
.
.
El diumenge a la Mitja, la sortida es a la caça. Es a dir, se surt en l'ordre i a intervals de temps exactes als obtinguts el dia anterior. A partir de la 1/2 hora del temps del guanyador se surt a intervals de 1min. Gracies al mal resultat del dia anterior surto dels ultims i al fer-ho ja a intervals d'1 minut em permet atrapar a alguns dels corredors que surten davant meu. Fisicament no noto en exces l'esforç del dia anterior.
.
Aquest cop faig una bona carrera, no perdo la concentracio i ho dono tot! No vol dir que no falli alguns segons per aqui o per alla pero en termes generals acabo satisfet i puc marxar cap a casa amb bon regust de boca. Sort, perque la tornada sera llarga, ja que a més a més de les 6h de cotxe ens esperaran 2h extres parats a l'autopista per retencions.
.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Nosaltres ens vam pirar per l'Ordal a la tornada!!jejej PO vaya tela...

Marçal

Benet ha dit...

Joer... quina sort! si haguessim sortit de Cehegin 30min mes tard possiblement ens n'haguessim assabentat abans de quedar atrapats i haguessim agafat la C32 o per la N340 com vosaltres!! En fi, sort que els terrenys valien la pena!!

after-o ha dit...

Hola Benet:
Ningún error es imperdonable... ¡La próxima saldra mejor!

Benet ha dit...

Hola!! Eso espero..!! jeje!