24 de setembre de 2008

Cursos d'ORIENTACIÓ a Ogassa

Finalment va arribar el dia. Ja feia un més enrere que va començar tot el tema per tal d'organitzar aquests cursos. Semblava que no seria tanta feinada però res més lluny de la veritat...
...entre gestionar el tema mapes, que per cert el U.E. Vic ens va facilitar, l'allotjament dels que organitzavem a la casa rural de la Peçallarga i a l'alberg pels inscrits, els més de 50 emails que m'han enviat per inscripcions i dubtes de tot tipus que s'han tingut que contestar, els traçats, reunir la documentació per a la part teòrica, impressions de mapes a ultima hora...etc etc al final, una feinada però compensada pels 63 inscrits al curs(9 del B.O.).


El dia de la part pràctica va anar collonudament, ens vam repartir els alumnes entre els 7 monitors i els vam acompanyar pel terreny de joc. Una mica cansat ja que posavem fites, feiem els exercicis durant unes 3h i corre a posar fites de nou per a la tarda! No se com sobreviu en Per quan fa els seus camps d'entrenament... quin estrés!!!

No és per posar-nos medalles però molts dels inscrits ens van comentar que al dia següent a la cursa de Vallfogona havien millorat molt.... bé, bastant!! jeje!!