6 de juny del 2016

Prades i Segalassos

Cap de setmana d'orientació per les Muntanyes de Prades. El Club Montsant organitzava dues curses en dos terrenys a només 6km de distància l'un de l'altre però molt diferents entre sí.

Dissabte comencem amb una mitja al mapa de Prades. Aquest és un mapa ja usat anteriorment que sempre m'ha agradat molt, especialment a la tardor quan les fulles de roure es tornen de tons vermellosos i ocres.

La vegetació és molt densa i de difícil progressió. Tot i així, no en surto més esgarrinxat del compte.
Per donar més aventura a la cursa, en el moment de començar plou amb molta intensitat i fins i tot pedrega. De camí al triangle estic com si hagués acabat de sortir de la dutxa.

No faig cap error exorbitant, tot i que el terreny hi convida, però sí molts de mitjos. A la f3, f10, f11, f12 i f15.
Gaudeixo enormement tot i que, tècnicament, no faig la cursa que jo hauria desitjat.

Diumenge anem a Los Segalassos. A diferència del dia anterior, fa un sol i una calor que no ens esperàvem.

La vegetació, d'alzina principalment, fa que hagis d'anar esquivant-la i buscant els passos constantment.
Aquí també faig més errors dels que voldria. Especialment a la f14 a on cauen 3'5min. per confiat i també petits errors i imprecisions vàries.  La f3 es trobava desplaçada i també hi perdo més d'un minut.

Físicament se'm fa força dura doncs tot i no haver grans desnivells, el fet d'avançar mig encorbat sota els alzinars em va desgastant.

En definitiva, dues curses populars que gaudeixo molt i uns bons entrenaments especialment a 1a setmana del Campionat de Catalunya de Relleus a Capolat i a 2es del Jukola a Lappeeranta.