28 d’abril del 2015

Lliga a Titaguas

Seguim amb una llarga sèrie de caps de setmana d'orientació sense pràcticament descans des de fa 3 mesos. Aquest cop anem a una lliga espanyola a Titaguas (València).

El dissabte fem una llarga de 9km on a l'inici la dificultat principal està en mantenir la direcció entre la vegetació i el sòl pedregós i ple de sotabosc. I seguidament el traçat ens porta a diferents trams en vessant amb molt pendent.

Faig errors a la f1, f3 i f8 però en general acabo satisfet de la cursa. Físicament no acabo massa "rebentat". Suposo que les últimes setmanes de més entrenament i moltes carreres es noten.

A la tarda de dissabte es corre un sprint al mateix poble que m'arrepenteixo molt de no haver corregut.
Part de bosc i part pels estretes carrerons de Titaguas sembla molt interessant. No entenc com l'organització no en va fer més propaganda.

Diumenge a la mitja ens movem principalment per vessant. La vegetació és força densa i disminueix la visibilitat i ritme de carrera. El traçat combina trams molt diferents i tècnics. No em resulta fàcil mantenir la concentració de principi a fi.

En cursa no tinc la sensació de fallar massa temps però un cop he acabat i miro els parcials veig que sí, que en global sumo més de 4min d'error entre les f10, f12, f15, f16 i f18.

Content del cap de setmana, em diverteixo i gaudeixo moltíssim.