21 d’octubre de 2013

Sabiñánigo 2013

Aquest cap de setmana em desplaço a Sabiñánigo (Osca). Les dues curses que hi corro formen part de la Lliga O’Pyrene al mateix temps que la lliga Aragonesa.


Dissabte, a la mitja, no tenim hores de sortida i aquestes es comencen a donar a les 11h. Això permet que molts ens desplacem el mateix dia de la cursa. El viatge es fa una mica llarg, però el terreny val la pena.

La zona utilitzada és molt ràpida tot i que amb força detall de relleu. Surto una mica massa esverat i faig molts, molts errors. Últimament no adequo gens bé el ritme de cursa de les mitges.

Diumenge a la llarga, després d'una nit de pluja, el terreny que ens espera és ben moll. El cel és gris i fosc. M'agrada!

La sortida és a la part est del mapa. Aquesta és una zona força més complicada tècnicament. El sòl és més aspre que a la part oest i la vegetació ofereix poca visibilitat així que començo prudent. Tot i algunes petites errades, faig una bona carrera i puc acabar amb molt més bones sensacions que el dia anterior. Trobo a faltar que el traçat utilitzés més la part est del terreny. Tot i així, gaudeixo molt del recorregut.

Després de dos mesos arrossegant molèsties al tendó rotulià, ara ha arribat el moment de fer una parada per recuperar-me. Em perdré un parell de curses que em motivaven però és el que toca.

2 comentaris:

David Tarrés ha dit...

Doncs a recuperar-se! Ànims i fins la propera.

Benet ha dit...

Moltes gràcis David!! Ens veiem... i no progressis tant que aviat ens maxacaràs a tots! ;-)