7 de maig del 2012

Entzia 2012


Estrena del O'Pyrene a Euskal Herria, concretament a la serra d'Entzia (Araba).

Molta és la meva il·lusió  per participar en una cursa en aquests terrenys i més després de conèixer la llegenda sobre la zona (llegir aquí).

Desgraciadament no vinc amb les condicions físiques que jo desitjava, doncs porto uns dies de forts dolors d'esquena que fins i tot m'impedeixen  dormir la nit de dijous.  Dissabte que tenim una mitja amb sortida amb massa però no em queda més remei que quedar-me a casa.
La desil·lusió és màxima! A saber quan es tornarà a competir en aquest mapa!!

Diumenge m'arribo a la zona de competició amb l'única intenció d'acompanyar a la Silvia a fer la seva cursa. Tot i així, porto el material per sortir a donar un tomb, però sense cap intenció d'acabar el recorregut. Bé, un cop giro el mapa i veig la zona de roques de la part nord oest m'oblido de tot, ignoro les senyals que m'envia l'esquena i em decideixo a com a mínim arribar fins allà!

El terreny és preciós... és tracta d'un modelat càrstic cobert de principalment fagedes i rouredes molt netes que permeten una alta velocitat de cursa a excepció de les zones de lapiaz
A les zones de roques es formen laberints naturals on desviar-se i perdre's és a l'ordre del dia però que representen un repte constant que et motiva intensament cada cop que arribes a un control. La simplificació de la zona nord oest del mapa és forçosament molt alta, la qual cosa representa un xoc al entrar-hi (...també s'ha de dir que possiblement aquesta part del mapa necessiti certa millora cartogràfica).

Finalment faig tota la cursa...espero no pagar-ho més endavant. Faig força errors... f6, f9, f11, f12... però els compensa l'alegria d'haver pogut córrer. Un diumenge genial!!

3 comentaris:

Cosimo ha dit...

really a nice map...

vilbo ha dit...

Benet, ets un crack!! Ja m'agradaria a mi afinar tant a les roques...
Ens veiem a Suècia!!

Benet ha dit...

Bé, afinar afinar... no és la paraula!! jeje! A la part nord-oest vaig fer una de tombs i de rastreig important!!
Siiiiií, ens veiem a Suècia!!!! Quines ganes que en tinc!!