2 de novembre del 2009

Challenge Alaric'o - Carcassonne

.
La cosa prometia i efectivament no va decepcionar. Van ser dos dies de curses al Sud de França, més concretament a Carcassonne i Montlaur. Es preveia que serien unes jornades dures físicament, ja que es tractava de 3 carreres en un menys de 20h! Començavem amb una mitja el dissabte tarda, a la nit un sprint i al matí següent una llarga. Tot ben concentrat a veure què passa!! Afortunadament, els terrenys acompanyaven i ens van mantenir motivats de principi a fi!
.
La Mitja va ser la "joia de la corona" de totes tres curses. Un terreny plè de xaragalls molt pronunciats al més pur estil Els Inferns de Bellestar i similar a algunes zones de Vic, com Malla. Poca vegetació però si amb algunes zones de verds impassables que et barraven el pas completament (f12). Una cursa molt tècnica i física. Realment divertida!
.
.
A la nit ens esperava el Castell de Carcassonne i els carrerons que envolten les seves muralles. Va ser un Sprint bastant llarg però que mereixia la pena per l'encantador entorn on es desenvolupava.
Personament no vaig fer una bona cursa, gracies principalment a les males eleccions de ruta (f3 i f11) i a algun error a l'hora d'interpretar la situació de les fites (f3) , però tot i així... el lloc compensa!
.
.
Al matí següent tornavem a Montlaur, a prop d'on es corria la mitja, per correr la Llarga. Aquest cop es tractava d'una zona amb gran quantitat de vinyes i camps i també amb zones de molt detall de relleu. Els traçats, principalment, estavem pensats per a les eleccions de ruta.
Cometo errors, però no faig una mala cursa en termes generals. Noto molt el cansament durant les primeres dos o tres fites, segurament per no escalfar suficientment, però després mantinc un bon ritme fins al final. No estic decebut amb les eleccions de ruta però si a l'hora de realitzar-les, cosa que em complica la vida en algun tram (ex: final de f6)
.
Un dels alicients d'aquests dies, a més a més dels terrenys, era la participació del heptacampió del món Thierry Gueorgiou. El competir en el mateix circuit que ell i el poder comparar-t'hi, ni que hi estiguis a anys llum, no és un fet habitual!
.

2 comentaris:

Alba ha dit...

Aquest cap de setmana toca repòs no?... Murcia, Madrid, Moià, Carcassonne....
aish no! però si aneu a Almeria!!!
Telaaaaaaaaaaa!!!

Benet ha dit...

jejej! Cap problema! Posem el pilot automàtic i el cotxe ja hi sap anar sol!!! De fet... com que es l'ultima lliga en bastant de temps... tampoc em fa tanta mandra el viatje! bé, ja t'ho diré després de les 7h hores d'avui!! ;-)
El que que també em manté molt motivat es que hi haurà uns quants molt bon corredors!! Roger, Kodeda, Terkelsen...etc!!!!

Bé, vaig a fer la maleta!!jeje